Начало

Здравейте, Чакъмчета! Като за начало държа да вметна - “чакъмче” означава 10 минутна дрямчица и ми е най-любимата дума на света. Сега и на вас може да стане любима.

Ние сме голям екип - аз, две котки и двама човеци. Трудим се задружно - човеците плетат и разплитат, шият, снимат и какво ли още не, а ние подремваме, за да пазим името на нашата група за творене. Звучи лесно и приятно и е така! В Чакъмче обичаме да плетем бански, чанти, раници, калъфчета, играчки и каквото ни хрумне. Майсторим всичко с въображение и настроение. За нашите творения използваме основно естествени материали - памук, вълна, бамбук, дърво, кокос, миди, камъчета. Правим го неотдавна, но го правим с голямо удоволствие. Много обичаме природата и творим чрез нея. Освен вдъхновение, тя е и наш дом, за който сме длъжни да се грижим.

В "Чакъмче" не работим - ние се трудим, и то с удоволствие.

Здравейте и от мен! Аз съм Манчо - по-голям брат на Дора (друга котка).

Искам да разясня - това не е просто магазин, в който да си изберете нещо и да си го купите. Тук изработваме нещата специално за вас. Вие решавате какъв да е моделът, размерът, цветът и материята на продукта. Айк е уточнил - използваме само естествени материали, за да щадим природата. Цените често се определят индивидуално и в зависимост от сложността на изработката. Дори може да сътворим нещо изцяло по ваша идея. Единственото нещо, което трябва да направите, е да се свържете с екипа ни - човеците ще разговарят с вас, понеже на нас ни е забранено да говорим по телефона.

Виж нашите продукти. Може и да ти хареса нещо.

Здравейте, сега ставам от поредното чакъмче. Надявам се, колегите вече са ме представили - аз съм Дора. 

Искам да допълня за това, как се пуска поръчка в сайта ни. След като сте разгледали и харесали някое от творенията на човеците ни, добавете го в кошницата си. Понеже моделите са единични бройки, ще е необходимо колега от търговския отдел (някой от стопаните) да се свърже с вас по телефона, за да изясните подробностите относно въпросния продукт. Ще уточните всичко и тогава те ще започнат изработката му. Ще ви кажат цена и срок за изработване. Работим с куриерски фирми Спиди и Еконт (вие избирате). Винаги има опция тест и преглед, така че да се уверите, че ще получите точно това, което сте желали. А ако има някакво разминаване в очакванията ви - връщате пратката. Ако се наложи, може да се направи и корекция.

Ако не вярваш на котка като мен, със сигурност ще повярваш на нашите клиенти:

Крис

За най-талантливите Чакъмчета! Остaвам ваш фен, приятел и клиент! Целувки: Крис!

Ралица

Прекрасен е! Много благодаря!

Ралица

Зори

Чакъмче пътувало и до мен стигнало!

Зори